Å gi gave til nære og kjære er noe helt spesielt. Og derfor vil man gi noe som er unikt og noe mottakeren kan ha med seg videre i et langt og innholdsrikt liv.

Inngraverte spikkekniver fra Snekkerbua

En god spikkekniv, eller speiderkniv, kan man bruke lenge. Den kan man ha med på utedager med skolen, på speiderleir eller generelt på tur eller i snekkerbua. Enten man vil spikke grillspyd eller andre morsomme og brukbare redskaper er det alltid stas å ha sin helt egne, og personlige kniv.

Inngraverte bokmerker får du hos oss i Snekkerbua

Når man leser gode bøker i papirutgave er det viktig med et ordentlig bokmerke for å huske hvor man er. Da er det ekstra hyggelig med et personlig bokmerke for å komme godt i gang med videre lesing av favorittboken. Et personlig bokmerke kan være med deg gjennom alle bøkene som inspirerer deg.

Inngravert smijernsbenk av heltre kan du få laget hos oss i Snekkerbua.

Større møbler kan også inngraveres og gjøres helt personlig. En unik sitteplass for å minnes en helt spesiell person, eller til å hedre en spesiell forening eller klubb.

De fleste gaver kan bli enda mer spesielle og personlige når de er inngraverte. Vi vil gjerne hjelpe deg med å gi den perfekte gaven som varmer år etter år. Kontakt oss gjerne for å høre om hva som er mulig for oss å lage på verkstedet.