Publisert Legg igjen en kommentar

Den personlige gaven

Å gi gave til nære og kjære er noe helt spesielt. Og derfor vil man gi noe som er unikt og noe mottakeren kan ha med seg videre i et langt og innholdsrikt liv.

Inngraverte spikkekniver fra Snekkerbua

En god spikkekniv, eller speiderkniv, kan man bruke lenge. Den kan man ha med på utedager med skolen, på speiderleir eller generelt på tur eller i snekkerbua. Enten man vil spikke grillspyd eller andre morsomme og brukbare redskaper er det alltid stas å ha sin helt egne, og personlige kniv.

Inngraverte bokmerker får du hos oss i Snekkerbua

Når man leser gode bøker i papirutgave er det viktig med et ordentlig bokmerke for å huske hvor man er. Da er det ekstra hyggelig med et personlig bokmerke for å komme godt i gang med videre lesing av favorittboken. Et personlig bokmerke kan være med deg gjennom alle bøkene som inspirerer deg.

Inngravert smijernsbenk av heltre kan du få laget hos oss i Snekkerbua.

Større møbler kan også inngraveres og gjøres helt personlig. En unik sitteplass for å minnes en helt spesiell person, eller til å hedre en spesiell forening eller klubb.

De fleste gaver kan bli enda mer spesielle og personlige når de er inngraverte. Vi vil gjerne hjelpe deg med å gi den perfekte gaven som varmer år etter år. Kontakt oss gjerne for å høre om hva som er mulig for oss å lage på verkstedet.

Publisert Legg igjen en kommentar

Sesongen for sopp

Endelig er det høst og tid for å jakte på skogens gull og andre smakfulle varianter.

En aktivitet for alle
Å gå på sopptur er gøy for alle aldre, spennende for barna og meditativt for foreldre. Å lete etter sopp kan gjøre en tur i skogen mer underholdene og om man finner kan fangsten sprite opp matlavningen.

Sopptur på østlandet med soppnett fra Snekkerbua

Korte og lange soppturer
En sopptur kan være både en ettermiddagsaktivitet, unnagjort på en time eller to, eller en lengre dagstur. På Snekkerbua, har vi både flotte trekurver i alle størrelser, samt anvendelige soppnett som kan legges i lommen. Vi anbefaler å ha med en soppkniv med kost, da du enkelt kan både koste soppen og kutte soppen. Da slipper du mye av rensejobben når du kommer hjem. For de som vil ha en hel dag ute i frisk luft, kan en lunspause med matlaging over bål være helt perfekt. Og på bålet kan man grille langt mer enn bare pølser, vær kreativ og ha med riktig utstyr og prøv deg frem med noen nye grillvarianter neste gang du skal på tur.

På Snekkerbua finner du kurver i alle størrelser og design
Publisert Legg igjen en kommentar

Vi er på nett!

Året er 2020 og vi har tatt Snekkerbua på nett! Videre vil vi nå jevnlig oppdatere bloggen og gradvis få opp en nettbutikk.

Da kan du følge med på hva som skjer i Snekkerbua, få gaveinspirasjon og til og med bestille på nett.

Vi vil sende varer hjem til dere, men også tilby å hente i butikk.

I tillegg til dette ønsker vi alle til å fortsette den trivelige handelen hos oss.

Vi gleder oss!