Personvern

Snekkerbua er opptatt av personvernet ditt, og vi gjør alltid det vi kan for at opplysninger ikke skal komme på avveie.

Når du handler hos oss på Bua så er du naturligvis nødt til å oppgi navn, telefonnummer, adresse og epostadresse for at vi skal kunne sende deg det du har kjøpt, samt ordrebekreftelse og eventuelle beskjeder.

Vi printer ut ordrebekreftelsen fordi vi trenger den til regnskapet vårt – den blir oppbevart i (ikke-søkbar) papirkopi så lenge norsk regnskapslovgivning krever det – pt 5 år.

Den elektroniske ordrebekreftelsen i nettbutikken vil bli automatisk anonymisert etter 3 måneder – dvs at etter disse 3 månedene har vi ingen søkbare opplysninger om deg – og hvis du vil, så kan du gjerne be oss slette dem før den tid.

Alle betalinger går via tjenestene Vipps eller Paypal, så eventuelle kort- eller kontoopplysninger vil ikke vi ha tilgang til – det er en sak mellom deg og banken/betalingstjenesten.

Vi har bevisst valgt å ha nettsiden lagret hos en norsk web-leverandør, som har serverne sine stående i Norge – så det er norske lover og regler som gjelder.

Hvis du vil unngå helt å gi fra deg opplysninger elektronisk, så kan du ringe til Snekkerbua på (+47) 67 13 84 84 – eller besøke butikken på Bærums Verk – velkommen skal du være! 

Cookies

Vi bruker Google analytics for å analysere trafikken til nettsiden, kun for å forstå mer om hvor kundene våre kommer fra, og hvordan de finner oss, samt hvilken markedsføring som er best.  

For å kunne levere meg denne statistikken samler Google inn noe informasjon om alle besøkende på siden:

– om du kom hit ved direkte søk på Snekkerbua, eller om du fikk treff på noe annet du søkte på

– om du brukte mobilen din eller PC’en din, og i så fall hvilken nettleser du bruker

– din omtrentlige geografiske plassering (på fylkesnivå)

Opplysningene er anonyme, og vi bruker dem kun til statistikk. Og vi har satt laveste oppbevaringstid mulig på dette – opplysningene slettes etter 14 måneder.